Hyra byggställning & rullställning

Hyra byggställning & rullställning

Önskar du hyra byggställning eller rullställning? Boda Bygg & Hemservice erbjuder uthyrning av byggställning och rullställning av hög kvalitet och till förmånliga priser.

Att använda byggställning är generellt ett säkrare alternativ än att arbeta från stege vid större arbeten. En korrekt monterad ställning är stabilare än en stege, rörelseutrymmet är större och det finns plats för lite material och verktyg (vilket minskar behovet av att ta sig upp och ned för att hämta saker).

Hyra byggställning i västra Värmland

Kontakta gärna Boda Bygg & Hemservice när det gäller uthyrning av byggställningar och rullställningar.

Våra byggnadsställningar

Byggställning HAKI

Byggnadsställningen vi hyr ut är av märket HAKI; ett system som är snabbt, säkert och anpassningsbart. Med färre komponenter än många andra byggstallningar ger det ett snabbt och enkelt montage. Samtidigt är det av hög kvalitet och har en enastående slitstyrka för att kunna användas flitigt år efter år.

Rullställning

Rullställningen är en byggnadsställning på hjul som du förflyttar genom att rulla den runt huset. Den gör sig bäst om marken är någorlunda jämn och det arbete som ska genomföras är lite enklare såsom målning eller fönsterbyte; då är det en mycket smidig lösning.

Att tänka på när du använder byggnadsställning

När du hyr byggställning och ska använda den är det givetvis viktigt att tänka på säkerheten. Några av de saker som är viktiga att tänka på är:

  • Var alltid medveten om vilken belastning ställningen klarar av och överbelasta aldrig. Tänk också på att fördela last på ställningen på ett genomtänkt sätt.
  • Flytta aldrig en ställning under tiden någon befinner sig på den.
  • Ta inte bort stabiliserande eller andra nödvändiga komponenter från ställningen.
  • Kontrollera ställningen löpande under användningstiden.

Att hyra byggställning från Boda Bygg

Vi är ett personligt byggföretag som ser fram emot att hjälpa dig med ditt behov av byggställning. Vårt pris för att hyra byggställning av modellen Haki är 350 kr per vecka exkl moms och då per sektion om 1,2m x 3m x 3m.

Kontakta oss gärna vid eventuella frågor eller för att boka byggnadsställning.