Sågverk - hyvlade lister & paneler

Sågverk – Skillingmarks såg & hyvleri

Vi är ett personligt sågverk med stor kompetens och god kapacitet. Med vårt sågverk vill vi tillgodose behovet av lokalt bearbetat virke och hyvlade profiler. Spontning / fräsning är vår specialitet och vi kan erbjuda specialhyvling av trälister som du inte hittar någon annanstans idag.

Sågverk i västra Värmland

Skillingmarks Såg & Hyvleri är en del av Boda Bygg & Hemservice. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med såg & hyvleri.

Hyvling av lister & framtagning av profiler

Med den moderna utrustning som finns i vårt sågverk tar vi exempelvis fram golvsockel, bröstlist, timmerpanel, planktimmer och taklist. Vilket är ditt behov när det kommer till lister och paneler? Behöver du komplettera en befintlig trälist? Vi kan erbjuda framtagning av profiler som gör det möjligt att komplettera den befintliga trälisten med nya i samma form. Det kan vara värdefullt exempelvis när man delat av ett rum och behöver golvsockel till den nya väggen eller när foder har skadats vid byte av dörr. Självfallet kan vi också ta fram skräddarsydda trälister om du har idéer om hur du önskar att din list ska vara utformad och vill ta fram din unika profil. Berätta för oss vad du har för tankar och önskemål, vi ser fram emot att hjälpa dig att få fram rätt list eller panel.

Vildmarkspanel

Vildmarkspanel har blivit en mer och mer populär väggbeklädnad. Panelen är en okantad bräda med trädets naturliga avsmalning och ojämnhet på kanterna; en panel med härlig karaktär. Den kan användas såväl invändigt som utvändigt. På vårt sågverk tillverkar vi vildmarkspanel med hög kvalitet.

Sågning av timmer & trä

Som sågverk tar vi oss naturligtvis an uppsågning av timmer till plankor och brädor. Kontakta oss gärna så berättar vi mer om vi kan hjälpa dig med dina specifika behov av sågning.

Sågverk i Värmland

Vårt sågverk är beläget i Västra Boda vid Skillingsfors. Med närheten till norska gränsen utför vi uppdrag på såväl svenska orter i Västra Värmland såsom exempelvis Sunne, Torsby, Arvika, Töcksfors och Årjäng som norska som exempelvis Askim, Hemnes, Løken, Kongsvinger och Oslo. Vi hälsar dig varmt välkommen till oss med dina förfrågningar när det gäller såg och hyvleri.