Renovering Åmotsfors

Boda Bygg & Hemservice – renovering Åmotsfors

VÄLKOMMEN

Riktigt varmt välkommen till Boda Bygg & Hemservice. Vi finns till för alla i Åmotsfors med omnejd som vill få hjälp med renovering. Vi vill kunna leverera förstklassiga tjänster till ett rättvist pris, utan att det påverkar kvaliteten. För oss är fokus på kvalitet och kundservice en självklarhet!

Vi utför alla typer av arbeten i och kring ditt boende eller fritidsfastighet. Läs mer om våra tjänster HÄR.
Jag heter Robert Augustsson och är utbildad snickare. Under mina 25 år, från lärling till arbetsledare på ett av nordens största entreprenörsfirma (NCC), har jag varit i kontakt med en mängd olika arbetsuppdrag. Allt från renovering av gamla hus till nybyggnationer av stora näringslokaler och lägenheter.

Jag startade Boda Bygg & Hemservice för att jag saknade en servicefirma som klarar av allehanda jobb. Allt från små trädgårdsjobb till större renoveringsjobb och nybyggnationer.

Jag hoppas med detta kunna leverera ett service- och kundmedvetet företag inom renovering i Åmotsfors.

Med vänlig hälsning,
Robert Augustsson

Renovering Åmotsfors

Om OSS

Vi  vänder oss både till privatpersoner och företag och alla tjänster utförs på ett noggrant och omsorgsfullt sätt, alltid med kundens önskemål och behov i fokus.

Vår målsättning

Vår målsättning är att kunna leverera ett mycket högkvalitativt resultat till våra kunder. Det är också viktigt att det känns prisvärt.

Varför välja oss?

Tack vare att vi är en lite mindre firma, så har vi möjlighet att vara mer anpassningsbara och flexibla. I kombination med detta får du alltid en personlig service i toppkvalité!

Kompetens

Vi är utbildade till att utföra de tjänster som vi erbjuder till dig. Detta är givetvis oerhört viktigt för oss att du som kund skall kunna känna dig trygg.

Nöjda kunder

Vår främsta målsättning är att alla våra kunder ska känna en trygghet när de anställer oss. Därför avslutar vi aldrig ett projekt innan du som kund är 100% nöjd.

BODA BYGG

Västra Boda Bratte Backe,
67 399 Skillingsfors
+46 (0)708 86 11 16 (Sverige)
+47 4760 31 44 (Norge)
robban@bodabygg.nu